Full fruit,
no cr*p! 

FBR is een reep op basis van dadel. Doordat de reep zowel (natuurlijke) fruitsuikers als vezels bevat, geeft dit het lichaam constante energie. Dit maakt een FBR reep de perfecte pre-workout snack óf een lekker tussendoortje. Ready to get stronger?

Verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo (bekijk welke filialen via onze shop finder) en te bestellen via onze webshop.

Heb je een vraag? Kijk hieronder bij veelgestelde vragen of neem contact met ons op via het contactformulier.

FBR? Waar staan de letters voor?

De meest gestelde vraag onder de meest gestelde vragen is: 'Waar staan de letters FBR voor?' We zullen je helpen aan een aantal suggesties: Fruit BaR, FiBRe, Five ingredients one BaR, Fruit Bar Refuel. Wat zou jij van FBR maken? Let us know!

Waar te koop?

FBR is verkrijgbaar bij Albert Heijn en Jumbo. Bekijk onze shop finder om erachter te komen in welke filialen FBR verkrijgbaar is. Als de supermarkt bij jou in de buurt ons product niet in de schappen heeft, kun je altijd vragen of zij dit product voor je kunnen of willen bestellen.

Je kunt onze gezonde repen ook verkrijgen via onze webshop.

Hoe is FBR ontstaan?

FBR is een merk van Fruitfunk. Wij zagen dat er steeds meer behoefte was naar een veratnwoord alternatief voor snoep en tussendoortjes voor kids. In 2014 hebben we Fruitfunk opgericht en zijn we begonnen met het maken van de meest leuke en verantwoorde snacks voor kinderen. Ook de tussendoortjes voor volwassenen mogen wat ons betreft gezonder, leuker en lekkerder.. FBR was born!

Waarom zijn FBR repen verantwoorde tussendoortjes?

FBR repen zijn gemaakt van slechts 5 ingrediënten, bevatten geen toegevoegde suikers en tellen minder dan 95 kcal per reep!

Bovendien zijn alle ingrediënten die we gebruiken helemaal natuurlijk, denk bijvoorbeeld aan appel, aardbei, kaneel of zaden. We gebruiken dadels als basis voor onze fruitrepen. Dadels zijn van nature een bron van vezels. Deze vezels zorgen ervoor dat jij er weer even tegenaan kunt na het eten van een FBR reep!

Zo weinig ingrediënten in een fruit reep?

In de repen van FBR is er alleen ruimte voor natuurlijke ingrediënten. Vaak worden er onnodig veel ingrediënten in een product gedaan om bijvoorbeeld het product makkelijker te bewerken, het product zoeter te maken of de houdbaarheid te verlengen.
Wat ons betreft volkomen overbodig!

Ons doel was om een reep te produceren met een zo clean mogelijk label. Een clean label betekent enkel natuurlijke ingrediënten en een zo kort mogelijke ingrediënten lijst. Dadel is de basis in alle repen. Dadels zijn zoet en een goede bron van vezels. We ontpitten de dadels, vermalen ze tot een pasta en voegen vervolgens de overige ingrediënten toe.
Zo ontstaat een heerlijke reep die minimaal bewerkt is!

Zijn de FBR repen vegan?

JUP! FBR is vegan. Er zitten geen dierlijke producten in onze repen.

Hoe kan ik friend of the brand worden?

Leuk! Friend of the brand kun je worden door je in te schrijven voor de nieuwsbrief, ons te liken en volgen op Instagram of Facebook.

Ik wil een compliment geven!

Spread the word! Via bijvoorbeeld Instagram of Facebook.

info@fbrsnacks.com

FBR is een merk van Fruitfunk B.V.
Bedankt voor je interesse in onze nieuwsbrief! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.